Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2013. November 27. 08:13, szerda | Bulvár
Forrás: prominent.blog

Jackson orvosa kitálalt: Péniszét fogtam minden este - Videó

Jackson orvosa kitálalt: Péniszét fogtam minden este - Videó

Michael Jackson testi-lelki nyomorult volt. - vallotta meg Conrad Murray, amerikai orvos a betegéről azután, hogy szabadlábra helyezték a popkirály 2009-ben történt feltételezett megölése miatt. Murray az ausztrál Channel Nine tv-adónak adott exkluzív interjújában mesélt sokkoló dolgokat egykori munkaadója magánéletéről.

Elárulta, hogy Jacko nem a biológiai apja a gyermekeinek, hogy kábítószer-függő volt, hogy inkontinenciája volt és ezért szükséges volt minden este a péniszére helyezni egy katétert.

"Sötét nadrágokat hordott, mivel, ha volt is WC-n, utána még órákig csurgott a vizelete. Akarják tudni, milyen közeli kapcsolatban voltunk? Minden este a péniszét a kezemben tartottam. Fel kellett rá helyeznem egy kotontekercset, ugyanis vizelettartási gondjai voltak. És Michael nem tudta, hogyan helyezzen fel egy ilyen óvszert, ezért nekem kellett." - jelentette ki Murray.

Murray egyidejűleg közvetve megerősítette a gyanút, miszerint Jacksont szexuálisan izgatták a gyermekek. Amikor Liz Hayes ausztrál riporter megkérdezte tőle, mit gondol arról, hogy Jackson pedofil volt, Murray először hosszabb időre elcsendesedett.

Majd elmondta: "Nem vagyok felkészülve, hogy válaszoljak erre a kérdésre. Ez a beszélgetés tisztességes és nyitott, és nem akarok találgatni. Valamikor nem voltam tisztességes Michaellel szemben, és most nem azért vagyok itt, hogy tönkretegyem," mondta Murray.

Az énekes az FBI titkos dokumentumai szerint is pedofil volt, és állítólag több millió dollárt fizetett, hogy elhallgattassa a hozzátartozókat. Megegyezett azzal a családdal is, amely 1993-ban beperelte kiskorú fiú szexuális zaklatása miatt.

Címkék: Jackson, színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.