Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár
Forrás: MTI/Fotó: facebook.com/ldanradcliffe

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.

A Grammy-díjas zenészről a Roku streamingszolgáltó rendelte meg a filmet, amely a vállalkozás első saját gyártású életrajzi produkciója lesz, és csak a Roku csatornán lehet majd látni - írta a Variety.com.

A film forgatókönyvét Eric Appel írja, és meg is rendezi. Yankovic társforgatókönyvíróként vesz részt személyesen a produkcióban.

A filmben a Roku közleménye szerint látható majd a zenész üstököshöz hasonló felemelkedése, megjelennek szenvedélyes szerelmi kapcsolatai és hírhedten züllött életmódja. A Weird: The Al Yankovic Story című film a csodagyerekként kezdett pályafutásától zenei legedává válásáig meséli el élettörténetét.

A zenész közleményében hangsúlyozta: nagyon örül neki, hogy Daniel Radcliffe alakítja a filmben.

Weird Al Yankovic ötször nyerte el a Grammy-díjat. A zenész 2014-ben kiadott Mandatory Fun című lemeze az első humoros zenei album lett, ami a Billboard 200-as toplistájának csúcsán debütált.

Az életrajzi film forgatása februárban kezdődik Los Angelesben.

Címkék: Daniel Radcliffe, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára