Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Június 16. 08:16, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Rendőrségi sajtótájékoztató Tolna megyében

Rendőrségi sajtótájékoztató Tolna megyében

A nyári időszak bűn- és baleset-megelőzési tudnivalóiról és az aktuális programokról tartott sajtótájékoztatót a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya a helyi média képviselői részére.

A sajtótájékoztatón Dr. Soczó László r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a megjelenteket, majd emlékplakettet adott át Horváth Zsolt dunaföldvári polgármester úrnak a „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi vetélkedőn való tisztes helytállásért, valamint a kiváló együttműködésért.

Daubner Gabriella r. alezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának vezetője tájékoztatta a helyi média képviselőit az aktuális bűnmegelőzési programokról (Házhoz megyünk, Várvédő, Nyaralókártya, Bikesafe, Alternatív ART), illetve a nyári szünidő veszélyeire hívta fel a figyelmet.

Megyeri Zsolt r. őrnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője tájékoztatta a sajtó képviselőit az aktuális baleset-megelőzési programokról, illetve a nyári szünet közúti baleseteinek megelőzéséről, továbbá a közlekedéssel kapcsolatos veszélyekre hívta fel a figyelmet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás