Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2024. Január 07. 17:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: VMRFK

Rendőrök mentettek meg egy idős nőt

Rendőrök mentettek meg egy idős nőt

Hajnalban találtak rá a teljesen átfagyott nénire.

Egy aggódó unoka tett bejelentést 2024. január 7-én éjjel, hogy idős nagymamáját nem találja a balatonkenesei otthonában. A 81 éves nő valószínűleg az esti órákban mehetett el otthonából, telefonját sem vitte magával, így nem tudták elérni.
Nagy Gábor Imre rendőr főtörzsőrmester és Opauszki Katalin próbaidős rendőr őrmester hajnalban megtalálta az idős hölgyet, aki a település egyik utcájában, egy ingatlan kerítésébe kapaszkodva ácsorgott. A nő ruházata teljesen átázott az esőben, és teste a hideg éjszakában teljesen átfagyott.

A rendőrök a kabátjukat a hölgyre terítették, míg a mentők kiértek. Miután a szakemberek ellátták az idős idős nőt, kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.

2024. Május 28. 10:35, kedd | Bulvár

Mobilplakát-kampányt indított a CÖF-CÖKA

A békepárti kiállás fontosságára figyelmeztető, június 8-ig tartó mobilplakát-kampányt indított a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA)

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.