Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. December 09. 11:27, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Őrizetben a rablás elkövetője

Őrizetben a rablás elkövetője

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Az ügyben egy szekszárdi nő tett feljelentést a rendőrségre, mivel november 26-án délután Szekszárd belvárosában ismeretlen férfi megragadta a táskáját, majd annak megszerzése érdekében ellökte őt. A nő a táskát még ekkor sem akarta elengedni, így a férfi annál fogva a földön métereken át húzta. Ezt követően a táskát sikerült megszereznie, majd az abban lévő értékekkel együtt elszaladt vele.

A rendőrök a nyomozás eredményeként a napokban azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 25 éves decsi lakost. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett.

A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.