Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Március 11. 10:50, péntek | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás Bonyhádon

Lopás Bonyhádon

A rendőrök előállították a 43 éves férfit, aki mécseseket, valamint művirágokat lopott egy bonyhádi temetőből.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy bonyhádi férfi ellen.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, mert 2016. március 10-én 9 óra 45 perc körüli időben egy bonyhádi temetőben egy férfi a sírokról különböző tárgyakat tulajdonított el. Az egyenruhások intézkedés alá vonták a 43 éves helyi férfit, aki beismerte, hogy már több alkalommal tulajdonított el a sírokról mécseseket, művirágokat, valamint kisebb kegyeleti tárgyakat.

A rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

Az ügyben a további eljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben