Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2016. Augusztus 08. 09:32, hétfő | Helyi
Forrás: TMÖ

Konzorcium a munkahelyekért

Konzorcium a munkahelyekért

Támogatási szerződést kötött Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke és Fehér János, a Magyar Államkincstár megyei igazgatója a TOP keretében kiírt foglalkoztatási pályázat megvalósítása érdekében.

A megyei közgyűlés februárban döntött arról, hogy pályázatot nyújt be megyei szintű foglalkoztatási és gazdaságfejlesztési megállapodások (paktumok) létrehozására. Ezek célja a különböző képzési és foglalkoztatási programokhoz szükséges források biztosítása. A benyújtott pályázatot a Nemzetgazdasági Minisztérium Irányító Hatósága támogatta, így kerülhetett sor a támogatási szerződés aláírására a megye és kincstár, mint közreműködő szerv között. A megyei önkormányzat törekedett arra, hogy több partner bevonásával valósítsa meg a programot, ezért széleskörű konzorciumot hozott létre, amelynek tagjai: a Kormányhivatal, a Kék Madár Egyesület, a megyei önkormányzat hivatala, és a Tolnáért Nkft. A következő időszak a projekt fejlesztésének jegyében zajlik, amelyre több mint 1,2 milliárd forint áll rendelkezésre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Tour de Hongrie - Poelsé a záróetap, Nys az első belga sárga trikós, Dina a legjobb magyar

Thibau Nys nyerte a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelynek vasárnapi zárószakaszán Wout Poels diadalmaskodott.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Belföld

Naposan indul a hét, majd megnő a záporok, zivatarok esélye

Napos idő várható gomolyfelhőkkel a hét első felében, 19-25 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.

2024. Május 12. 09:01, vasárnap | Sport

Tour de Hongrie - Eisenkrammer: ilyen sportélményben még nem volt részem magyar körversenyen

Eisenkrammer Károly számára élete legkülönlegesebb sportélményét nyújtja eddig a Tour de Hongrie országúti körverseny.