Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Június 29. 08:12, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Kétszer is rabolt

Kétszer is rabolt

A bíróság elrendelte a 16 éves elkövető előzetes letartóztatását.

Szekszárdon június 22-én 19 óra 10 perc körüli időben egy 16 éves helyi fiú két társával, egy 14 éves decsi fiúval, valamint egy 15 éves szekszárdi lánnyal a buszpályaudvaron megfenyegetett és bántalmazott egy fiatalkorú fiút, majd elvették a pénzét és a mobiltelefonját.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a helyszín közelében rövid időn belül elfogták az elkövetőket. Mindhárom fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bűncselekmény elkövetését mindannyian beismerték. A nyomozók az elkövetőket őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A három fiatalkorú őrizetbe vétele 2016. június 24-én megszűnt. A 16 éves szekszárdi gyanúsított szabadlábra bocsátását követően még aznap délután az egyik szekszárdi áruház parkolójában kirabolt egy 14 éves fiút. Az elkövető ezúttal a sértett készpénzét vette el, miután veréssel fenyegette meg őt.

A járőrök a sértett személyleírása alapján azonnal keresni kezdték az elkövetőt, majd a közelben el is fogták. A rendőrök a fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, majd a bíróság 2016. június 27-én elrendelte az előzetes letartóztatását.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati osztálya folytatja le rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.