Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Január 24. 18:06, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Halálra késelte férjét, korábban a fiát is megszúrta

Halálra késelte férjét, korábban a fiát is megszúrta

Késsel szúrta halálra házastársát egy nő Tokodon 2020 áprilisában. A rendőrök most vádemelést javasolnak ellene.

Tokodi otthonukban szólalkozott össze férjével az 56 éves M. F.-né 2020. április 19-én délután. A vita tettlegességig fajult, az asszony a konyhában magához vett egy kést, és mellkason szúrta vele a férfit.

A sértett a helyszínen életét vesztette. Az esetről a nő egyik hozzátartozója értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök elfogták az asszonyt, akit előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki – közölte a rendőrség.

A nő beismerte tettét. Elmondta, hogy aznap közösen italozott a férjével, és korábbi sérelmeken vitatkoztak össze. A veszekedés közben ő vacsorát készített, így a keze ügyében volt egy kés, ezzel szúrta meg a férfit.

A nő ellen –letartóztatása mellett – emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek.

Már nem először késelt

Az asszonnyal szemben 2006-ban is folyt büntetőeljárás súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt, akkor az egyik fiát szúrta több alkalommal, kis-közepes erővel mellkason.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.