Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Május 05. 08:45, csütörtök | Helyi
Forrás: 24.hu

Gyerekek előtt, lapáttal vert össze egy kiskutyát egy szekszárdi férfi

Gyerekek előtt, lapáttal vert össze egy kiskutyát egy szekszárdi férfi

Gyerekek is látták, ahogy nekivágta egy teherautónak, rácsapott kettőt lapáttal, majd beledobta a vízzel teli patakba a két hónapos keverék kiskutyát egy férfi Szekszárdon

– mondta egy szemtanú az RTL Klub Híradójának.

A Bozont névre hallgató ebnek az őt megmentő állatorvos szerint az volt a szerencséje, hogy fiatal és csontjai még rugalmasak. Az állat a veréstől sokkos állapotba került, felment a láza és órákig csak vonyított.

Hazugság – így reagált az állítólagos állatkínzó a csatorna munkatársainak megkeresésére. Ő tagadja, hogy bántotta volna az állatot, sőt, elmondása szerint ő mentette ki a patakból, hogy ne fulladjon meg.

"Bozontka még lázas, kapja a fájdalomcsillapítókat, antibiotikumot, lázcsillapítót. A jobb mellső lábán az állatorvos helyrerakta bódításban az elcsúszott kis porcos csontokat, most speciális sín van a lábán, amit legalább három hétig viselnie kell. Ha ez sikerül, talán sántítás nélkül tud majd járni. Kézből etetjük és itatjuk. Reményeink szerint 1 hónap múlva már jó állapotban lesz. Nagyon megszerettük, annyira hálás a segítségért.
Naponta több törölközőt és lepedőt, ágynemű huzatot cserélünk alatta, azt szívesen fogadunk, illetve kutyakonzervet, kölyöktápot már kaptunk. A pénzadománynak örülünk, mert ki tudjuk fizetni belőle a kicsi kezelését, gyógyszereit és vitaminjait." - írja a kiskutyát befogadó Szekszárdi Állatmenhely a közösségi oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben