Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Szeptember 19. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Gépkarabélynak látszó riasztófegyverrel lövöldözött egy férfi

Gépkarabélynak látszó riasztófegyverrel lövöldözött egy férfi

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével került rendőrkézre a garázda.

Bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 17-én 21 óra 40 perckor, miszerint egy téti családi ház udvarán egy ittas férfi lövéseket adott le egy fegyverből vagy annak utánzatából - közölte a rendőrség.

A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a bejelentés valós, ezért a feltételezhetően fegyverrel rendelkező elkövető biztonságos elfogása érdekében a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségét kérték.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége 2021. szeptember 18-án 0 óra 10 perckor az ingatlan területén belül elfogta és a rendőröknek átadta az ellenállást tanúsító 58 éves téti lakost, akinél egy gépkarabélynak látszó gáz- és riasztófegyvert találtak.

Elfogását követően a férfit az egyenruhások a Győri Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.