Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Június 24. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: police.hu, fotó: faktor.hu

Fiatalkorú fiút raboltak ki

Fiatalkorú fiút raboltak ki

A szekszárdi rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett
elkövetőket.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két fiatalkorú fiú és egy szintén fiatalkorú lány ellen.

A nyomozás adatai szerint 2016. június 22-én 19 óra 10 perc körüli időben a 16 éves szekszárdi fiú két társával, a 14 éves decsi fiúval, valamint a 15 éves szekszárdi lánnyal a szekszárdi buszpályaudvaron odament egy fiatalkorú fiúhoz, majd pénzt és értékeket követelt tőle.
Mivel a sértett ennek nem tett eleget, a fiatalok megfenyegették, melynek hatására átadta a nála lévő készpénzt, valamint egy fél literes üdítőt. Ezt követően a 16 éves fiatalember a sértett mobiltelefonjáért nyúlt, de amikor a fiú ellenállt, a fiatalember megütötte, majd eltette a telefont.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően a helyszín közelében rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket. Az egyenruhások a három fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket. A bűncselekmény elkövetését mindannyian beismerték.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.