Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. December 14. 10:13, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Ellopta, majd eldobta

Ellopta, majd eldobta

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az elkövető a rendelkezésre álló adatok alapján 2016. július 11-én délben egy szekszárdi lottózóból eltulajdonított egy pulton felejtett pénztárcát a benne lévő okmányokkal, bank- és hitelkártyákkal valamint készpénzzel együtt.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 31 éves medinai lakost. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte, valamint elmondta, hogy a lopást követően a készpénzt eltette, a tárcát pedig egy kukába dobta.

A férfi az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek a napokban átadták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben