Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. November 29. 09:03, kedd | Helyi
Forrás: TMKI

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az év véradóbarát munkahelye 2016-ban

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az év véradóbarát munkahelye 2016-ban

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat a véradók tiszteletére november 25-én tartotta véradók napi központi ünnepségét az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Sokszoros véradók, több éve a véradásszervezésben tevékenykedők, véradóbarát munkahelyek és a véradó-mozgalom támogatói részesültek idén is elismerésben.

A megyénként évente egy cégnek odaítélt Véradóbarát Munkahely kitüntetést 2016-ban a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kapta.

Az elismerésre azok a munkahelyek pályázhatnak sikeresen, amelyek rendszeresen szerveznek munkahelyi véradásokat, és kollégáikat is motiválják, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt azokon.

Igazgatóságunk évek óta elhivatott támogatója a társadalmi felelősségvállalás e formájának, minden évben aktívan támogatjuk a Magyar Vöröskereszt munkáját: a véradó napok szervezése és népszerűsítése mellett kollégáinkat motiváljuk arra, hogy annyiszor adjanak vért, ahányszor lehetőségük van rá.

Az igazgatóság évente három alkalommal szervez véradó napot, melyeken évről évre egyre többen vesznek részt, valamennyi alkalommal voltak olyan munkavállalók, akik először adtak vért.

A díjat Dr. Balázs Gábor tű. ezredes megyei igazgató vette át a pénteki központi ünnepségen. Az elismerésre rendkívül büszkék vagyunk, bízunk benne, hogy az állomány lelkesedése ennek köszönhetően tovább nő, és a jövőben még többen vesznek részt az akciókban, ezzel is hozzájárulva sokak életének megmentéséhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.