Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2024. Január 05. 08:35, péntek | Bulvár
Forrás: Katasztrófavédelem

A tapasztalt tűzoltók is megdöbbentek - Két, egymással összekötözött kutyát mentettek ki egy betongyűrűből

A tapasztalt tűzoltók is megdöbbentek - Két, egymással összekötözött kutyát mentettek ki egy betongyűrűből

Pórázzal összekötve, betonüregbe szorulva, mozdulatlanná dermedve egy híd alatt kínlódott két kutya Aszódon már jó ideje.

Pórázzal összekötve, betonüregbe szorulva, mozdulatlanná dermedve egy híd alatt kínlódott két kutya Aszódon már jó ideje. Sem egymástól, sem szorult helyzetükből nem tudtak megszabadulni, és mivel egyikük barátságos volt, társa viszont kifejezetten ellenséges, a tűzoltóknak is meggyűlt a bajuk velük. Végül csak-csak kiemelték őket, de előbb egy állatorvosnak is közbe kellett lépnie, aki a vadabb jószágot elbódította. Így fértek hozzájuk a tűzoltók, de még így is megdolgoztak a két kutya szabadságáért. Végül a polgárőrök vették magukhoz a kiszabadított állatokat. Ép bőrrel megúszták, de hajszálon múlott...

Videó: Zsíros Viktor tűzoltó főtörzsőrmester, Aszódi Katasztrófavédelmi Őrs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.

2024. Május 28. 10:35, kedd | Bulvár

Mobilplakát-kampányt indított a CÖF-CÖKA

A békepárti kiállás fontosságára figyelmeztető, június 8-ig tartó mobilplakát-kampányt indított a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA)

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.